0
0
Winkelwagen
€ 0,00


Naai patronen /

Free tutorials

Weergave:
 


Bezig met laden...
Gratis PDF patroon - Katie Collar mt 92-164
Gratis naaipatroon van een mock-kraagje in maat 92-164
0,00 incl. btw

patroon aankleedkussen

Diverse free tutorials, o.a. een patroon aankleedkussen

In mijn stoffen webshop bied ik een aantal veelgebruikte Free Tutorials aan. Met deze PDF tutorials kun je heel makkelijk zelf aan de slag. Het bestaat uit een patroon aankleedkussen, babymutsje, colsjaal en een walvis muziekdoosje. De patronen zijn geschikt voor de startende naaister, maar lees de uitleg en de stappen goed door. Het patroon aankleedkussen is een van de meest gebruikte patronen. Hoe leuk is het om zelf je eigen draai te geven aan de babykamer. Heb je de smaak te pakken en wil je meer voor je kleintje maken, kijk eens bij de Minikrea patronen of mijn workshops en naailessen.
 

Stofkeuze voor patroon aankleedkussen, babymutsje, colsjaal en muziekdoos?


Voor de tutorials is gebruik gemaakt van rekbare stoffen zoals tricot (jersey in Engels) of sweatachtige stofjes als summersweat, frenchterry of stretch college. Zolang er maar een 4-way stretch in zit.Maar let op, voor het muziekdoosje gebruik je katoen, anders rekt de stof teveel mee. Wil je toch heel graag een rekbare stof gebruiken, verstevig deze dan met niet rekbare vlieseline zodat de stof niet meer uit kan rekken.
 

Patroon aankleedkussen, babymutsje, colsjaal en muziekdoos met anderen delen?


De tutorials zijn voor privegebruik. Je mag deze delen met anderen. Ik vind het leuk om te zien wat jij maakt, dus je kunt @ansjehandmade / #ansjehandmade gebruiken op instagram, zodat ik jou versie kan zien. Wil je het gebruiken voor commerciële doeleinden, dan graag vermelden op jouw website/verkoopinformatie dat het patroon van Ansje Handmade gebruikt is bij het maken van het patroon aankleedkussen, babymutsje, walvis muziekdoosjes of colsjaal.

Veel plezier ervan!


Meest bekeken producten

Onze Service

  • ✔ Gratis verzending vanaf €70 in NL / €100 BE & DE
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Bewust duurzaam en biologische stoffen
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier