0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Mijn liefde voor naaien ontstond eigenlijk toen ik de babykamer
van mijn oudste zoon (2009) ging pimpen. Steeds leuker vond ik het om zelf dingen te maken op de naaimachine. Dit groeide uit tot wat Ansje Handmade nu is: een website met webshop. Oh, en ik ben niet Ansje, dat is mijn moeder. Als klein meisje speelde ik vroeger om haar heen, terwijl zij achter de naaimachine zat.
 

Duurzaam
Nog altijd ontwerp en maak ik alles met veel liefde. De stoffen die ik gebruik en verkoop, zoek ik met zorg uit. Ik kies dan ook bewust voor gepassioneerde, ‘kleine’ ontwerpers. Zo zijn de items in mijn webshop naast handgemaakt, allemaal uniek. Daarnaast vind ik het belangrijk om zo duurzaam mogelijk te zijn. Verwacht daarom uitsluitend organic en/of Oekotex gecertificeerde stoffen in mijn webshop.
 

Passie delen
Mijn passie deel ik graag met anderen. Daarom geef ik naailessen en workshops aan beginners. Heb je al jaren een naaimachine op zolder maar durf je het alleen niet aan? Of ben je voorzichtig begonnen maar kun je wel wat hulp gebruiken? Stuur me gerust een berichtje, dan kijken we samen wat ik voor je kan doen.

Tot ziens in mijn webshop, bij een workshop, naailes of op een leuke markt. Of bij mij thuis! Je bent (op afspraak) van harte welkom. Er is niets fijners dan live stofjes voelen. En natuurlijk vind je Ansje Handmade ook op Facebook en Instagram.

Lieve groet,
Anouck
Onze Service

  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Milieuvriendelijk & Trendy
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier