0
0
Winkelwagen
€ 0,00


Sofilantjes patronen

Sofilantjes patronen, free tutorials, Minikrea en meer.


Ik ben fan van de duidelijke uitleg bij de Sofilantjes patronen. Je kunt er als startende naaisters heel veel van leren. De creaties van Sofilantjes patronen mogen op kleine schaal gebruikt worden voor de verkoop, vermeld hierbij altijd de patroonnaam.

De Minikrea patronen zijn fijne basics en je kunt eindeloos variëren en customizen. De Minikrea patronen zijn voor privégebruik. Wil je handgemaakte producten verkopen, koop dan via de webshop van Minikrea in Denemarken een maandelijkse licentie aan. Let op de patronen zijn in het Duits/Engels/Deens.


Sofilantjes patronen voor jersey en StraightGrain patronen voor geweven stoffen.

Waar je met Sofilantjes patronen voornamelijk met rekbare stoffen werkt kun je met de patronen van Straightgrain vooral met niet rekbare stoffen zoals katoen, double gauze en viscose aan de slag. Deze prachtige naaipatronen met zeer duidelijke uitleg worden milieuvriendelijk (100% CO2 neutraal) gedrukt. Daarnaast kenmerkt het zich door zeer stofzuinige knipplannen en yardage tabellen.

De patronen zijn voor naaisters van verschillende niveau’s door de aanwezigheid van zeer gedetailleerde Nederlandse instructies, met aanvullende video's. Waar wacht je nog op?

Patronen voor kids en volwassen vind je bij Sofilantjes patronen en Nanöo Barcelona


Nanöo Barcelona
zijn tijdloze en stijlvolle patronen. Zowel voor de mini als de dame. Kies je favoriete patroon en varieer met stof zodat je elke keer een nieuw resultaat hebt. Ook Sofilantjes patronen heeft keuze voor dames. Wij hebben momenteel de Solis voor dames in het assortiment.

Voor alle patronen geldt dat dit niet zomaar voor commerciële doeleinden gebruikt mag worden. Vraag de voorwaarden bij de patroonontwerper na!


Onze Service

  • ✔ Gratis verzending vanaf €70 in NL / €100 BE & DE
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Bewust duurzaam en biologische stoffen
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier
Ivm Corona maatregelen zijn er geen naailessen en is het atelier gesloten.
Alleen webshop bestellingen kunnen op afspraak afgehaald worden.
CHECK onze SALE  voor korting t/m 50%
Alle COUPONS 40%!