0
0
Winkelwagen
€ 0,00


INFO /

Over Ansje

Mijn liefde voor naaien ontstond eigenlijk toen ik de babykamer
van mijn oudste zoon (2009) ging pimpen. Ik zat al een paar jaar op naailes, maar het kreeg toen pas meer vorm. Steeds leuker vond ik het om zelf dingen te maken op de naaimachine. Dit groeide uit tot wat Ansje Stoffen en Naailessen nu is: een website met duurzame stoffen webshop en een atelier waar er les gegeven wordt. Oh, en ik ben niet Ansje, dat is mijn moeder. Als klein meisje speelde ik vroeger om haar heen, terwijl zij achter de naaimachine zat.
 

Duurzaam
Nog altijd maak ik alles met veel liefde. De stoffen die ik gebruik en verkoop, zoek ik met zorg uit. Ik kies dan ook bewust voor gepassioneerde, ‘kleine’ duurzame ontwerpers. Zo zijn de stoffen in mijn webshop naast origineel ook duurzaam en biologisch. Daarnaast vind ik het belangrijk om zo duurzaam mogelijk te zijn. Verwacht daarom verzending in gerecycled papier, gerecycled plastic verzendzakken en hergebruik van verzendmaterialen in mijn webshop.
 

Passie delen
Mijn passie deel ik graag met anderen. Daarom geef ik naailessen en workshops aan beginners. Heb je al jaren een naaimachine op zolder maar durf je het alleen niet aan? Of ben je voorzichtig begonnen maar kun je wel wat hulp gebruiken? Stuur me gerust een berichtje, dan kijken we samen wat ik voor je kan doen.

Tot ziens in mijn webshop, bij een workshop, naailes of in mijn atelier! Je bent (op afspraak) van harte welkom. Er is niets fijners dan live stofjes voelen. En natuurlijk vind je Ansje Handmade ook op Facebook en Instagram.

Lieve groet,
Anouck
Meest bekeken producten

Onze Service

  • ✔ Gratis verzending vanaf €70 in NL / €100 BE & DE
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Bewust duurzaam en biologische stoffen
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier