0
0
Winkelwagen
€ 0,00


Naai patronen / Free tutorials /

Gratis tutorial baby colsjaal

Gratis tutorial baby colsjaal
Gratis tutorial baby colsjaal

Gebruik de Free Tutorials: Babycolsjaal, patroon aankleedkussenhoes, babymutsje en walvis muziekdoos.   Download de tutorial van de Baby Colsjaal hier: Baby colsjaal tutorial Met deze PDF tuto...

Levertijd

1-2 dagen

€ 0,00
Prijs per 

 

Op verlanglijst
 

Patroon aankleedkussenhoes

Gebruik de Free Tutorials: Babycolsjaal, patroon aankleedkussenhoes, babymutsje en walvis muziekdoos.

 

Download de tutorial van de Baby Colsjaal hier:

Baby colsjaal tutorial

Met deze PDF tutorial kun je heel makkelijk zelf een babycolsjaal maken van rekbare stof met een snel resultaat! Ik maakte deze tutorial naar aanleiding van de trend in 2016 om kindjes een sjaaltje te laten dragen. De cirkelvorm kun je heel makkelijk de gewenste lengte geven.De tutorial baby colsjaal maken bestaat uit een PDF bestand met bijbehorende uitleg. Je dient het patroon zelf direct te tekenen met een uitwasbare marker op de stof of op patroonpapier. Je kunt het bestand rechtstreeks via de bovenstaande link downloaden. We hebben ook nog een gratis tutorial van een patroon aankleedkussenhoes maken. Klik hier om die te downloaden.
 

Welke stoffen zijn geschikt om zelf je aankleedkussenhoes te maken?


Voor deze tutorial is gebruik gemaakt van rekbare stoffen zoals tricot (jersey in Engels) of sweatachtige stofjes als summersweat, frenchterry of stretch college. Zolang er maar een 4-way stretch in zit.
 

Dit geldt ook voor het patroon aankleedkussenhoes en babymutsje. Voor het muziekdoosje gebruik je het liefste katoen/niet rekbare stof.
 

Patroon aankleedkussenhoes, babycolsjaal, muziekdoosje en babymutsje met anderen delen?


De tutorials, patroon aankleedkussenhoes, baby colsjaal, babymutsje en walvis muziekdoos, zijn voor privegebruik. Je mag deze delen met anderen. Ik vind het leuk om te zien wat jij maakt, dus je kunt @ansjehandmade / #ansjehandmade gebruiken op instagram, zodat ik jou versie kan zien. Wil je het gebruiken voor commerciële doeleinden, dan graag vermelden op jouw website/verkoopinformatie dat het patroon van Ansje Handmade gebruikt is bij het maken van je producten.

Heb je de smaak te pakken en wil je meer voor je kleintje maken, kijk eens bij de Minikrea patronen of mijn workshops en naailessen.

Onze Service

  • ✔ Gratis verzending vanaf €70 in NL / €100 BE & DE
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Bewust duurzaam en biologische stoffen
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier