0
0
Winkelwagen
€ 0,00


Naai patronen / Free tutorials /

Gratis tutorial Walvis muziekdoosje

Gratis tutorial Walvis muziekdoosje
Gratis tutorial Walvis muziekdoosje

Gebruik de Free Tutorials: Walvis muziekdoos, babycolsjaal, aankleedkussenhoes patroon en babymutsje.   Download de tutorial hier: Muziekdoosje    Let op in de uitleg staat een kopje inhoud. Dit...

Levertijd

1-2 dagen

€ 0,00
Prijs per 

 

Op verlanglijst
 

Gebruik de Free Tutorials: Walvis muziekdoos, babycolsjaal, aankleedkussenhoes patroon en babymutsje.

 

Download de tutorial hier:
Muziekdoosje 
 

Let op in de uitleg staat een kopje inhoud. Dit zijn de materialen die je ook zelf dient toe te voegen.

Met deze PDF tutorial kun je heel makkelijk zelf een muziekdoosje maken. In de uitleg van de tutorial staat een kopje inhoud, deze materialen dien je zelf toe te voegen. Voor het maken van de muziekdoos gebruik je niet rekbare stof. Ik maakte deze tutorial omdat er zoveel vraag naar was, toen ik de muziekdoosjes zelf maakte voor de verkoop. In de uitleg zit het patroontje van de walvis die je kunt overtekenen of uitknippen. Je kunt het bestand rechtstreeks via de bovenstaande link downloaden. We hebben ook nog een gratis tutorial van een aankleedkussenhoes patroon. Klik hier om die te downloaden.
 

Wil je dezelfde stof gebruiken als voor de aankleedkussenhoes patroon?


Voor de walvis tutorial is gebruik gemaakt van niet rekbare stoffen zoals katoen. Voor de aankleedkussenhoes patroon gebruik je tricot (jersey in Engels) of sweatachtige stofjes als summersweat, frenchterry of stretch college. Zolang er maar een 4-way stretch in zit. Wil je graag dezelfde stof gebruik? Dat kan, maar dan moet je de rekbare stof voor het muziekdoosje verstevigen met niet rekbare vlieseline.
 

Patroon aankleedkussenhoes, babycolsjaal, muziekdoosje en babymutsje met anderen delen?


De tutorials, aankleedkussenhoespatroon, baby colsjaal, babymutsje en walvis muziekdoos, zijn voor privegebruik. Je mag deze delen met anderen. Ik vind het leuk om te zien wat jij maakt, dus je kunt @ansjehandmade / #ansjehandmade gebruiken op instagram, zodat ik jou versie kan zien. Wil je het gebruiken voor commerciële doeleinden, dan graag vermelden op jouw website/verkoopinformatie dat het patroon van Ansje Handmade gebruikt is bij het maken van je producten.

Heb je de smaak te pakken en wil je meer voor je kleintje maken, kijk eens bij de Minikrea patronen of mijn workshops en naailessen.

Onze Service

  • ✔ Gratis verzending vanaf €70 in NL / €100 BE & DE
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Bewust duurzaam en biologische stoffen
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier