0
0
Winkelwagen
€ 0,00


Naai patronen / Free tutorials /

Gratis tutorial Aankleedkussen hoes

Gratis tutorial Aankleedkussen hoes

Zelf je aankleedkussenhoes maken?     Download de tutorial hier: Tutorial aankleedkussenhoes   Met deze PDF tutorial kun je heel makkelijk zelf een aankleedkussenhoes maken van rekbare stofme...

Levertijd

1-2 dagen

€ 0,00
Prijs per 

 

Op verlanglijst
 

Zelf je aankleedkussenhoes maken?

 

 

Download de tutorial hier:

Tutorial aankleedkussenhoes


 

Met deze PDF tutorial kun je heel makkelijk zelf een aankleedkussenhoes maken van rekbare stofmet een snel resultaat! Ik maakte deze tutorial naar aanleiding van het pimpen van de babykamer van mijn neefje. Hoe fijn is het om zelf de aankleedkussenhoes te maken van zachte, biologische stoffen in dat printje wat jij leuk vindt en helemaal past bij de kamer van je kleintje.Let op dat de tutorial aankleedkussenhoes maken bestaat uit een PDF bestand met bijbehorende uitleg. Je dient het patroon zelf direct te tekenen met een uitwasbare marker op de stof of op patroonpapier. Je kunt het bestand rechtstreeks via de website downloaden. We hebben ook nog een gratis tutorial van een babymutsje om te maken.
 

Welke stoffen zijn geschikt om zelf je aankleedkussenhoes te maken?


Voor deze tutorial is gebruik gemaakt van rekbare stoffen zoals tricot (jersey in Engels) of sweatachtige stofjes als summersweat, frenchterry of stretch college. Zolang er maar een 4-way stretch in zit. Meet goed de maten van de aankleedkussen na. Er zijn helaas geen standaard aankleedkussens meer. Check in de tutorial hoe je de juiste berekening maakt. Maar uit 1 meter kun je altijd 2 keer een aankleedkussenhoes maken en heb je de stof optimaal benut!
 

Tutorial aankleedkussenhoes maken met anderen delen?


De tutorial aankleedkussenhoes maken is voor privegebruik. Je mag deze delen met anderen. Ik vind het leuk om te zien wat jij maakt, dus je kunt @ansjehandmade / #ansjehandmade gebruiken op instagram, zodat ik jou versie kan zien. Wil je het gebruiken voor commerciële doeleinden, dan graag vermelden op jouw website/verkoopinformatie dat het patroon van Ansje Handmade gebruikt is bij het maken van het aankleedkussenhoes.

Heb je de smaak te pakken en wil je meer voor je kleintje maken, kijk eens bij de Minikrea patronen of mijn workshops en naailessen.

Onze Service

  • ✔ Gratis verzending vanaf €70 in NL / €100 BE & DE
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Bewust duurzaam en biologische stoffen
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier