0
0
Winkelwagen
€ 0,00


Gerecyclede stoffen


Vind je duurzaamheid zeer belangrijk en hou je ervan om te naaien? Dan is het geen slecht idee om voor onze gerecyclede stoffen te kiezen. Dit zijn stoffen die gemaakt zijn van gerecyclede grondstoffen. Veel mensen letten vrij goed op wat voor kleding ze kopen, maar ook als je zelf gaat naaien kan dit invloed hebben op het milieu. Wanneer de stoffen op onverantwoorde wijze geproduceerd worden, kan dit erg belastend zijn voor het milieu. Vandaar dat we bij Ansje Handmade uitsluitend biologische stoffen aanbieden. Daarnaast kun je bij ons dus ook gerecyclede stoffen bestellen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen bewust is van zijn eigen ecologische voetafdruk. We hopen jou ook te kunnen overtuigen om voor biologische stoffen te kiezen.

Wat voor gerecyclede stoffen koop je in onze webshop?

In onze webshop bieden we verschillende gerecyclede stoffen aan. Neem bijvoorbeeld de gerecyclede zwemlycra die we kunnen aanbieden. Dat is een badstof waarmee je dus je eigen badkleding kunt naaien. Zo bieden we nog veel meer stoffen aan die van gerecycled materiaal zijn gemaakt. We bieden bovendien stoffen van allerlei verschillende designers aan. Je sorteert de stoffen in onze webshop eenvoudig op basis van designer. Krijg je graag hulp bij het vinden van de perfecte stoffen voor jouw project? Vraag ons dan gerust om hulp. Bij Ansje Handmade kun je zeker zijn van een persoonlijke service.


Nieuw Stoffen


Je vind bij ons uitsluitend duurzame stoffen

Bij Ansje Handmade vinden we het zeer belangrijk dat onze stoffen op een verantwoorde wijze geproduceerd zijn. Alhoewel niet al onze stoffen gerecycled zijn, hebben ze wel allemaal een Global Organic Textile Standard (GOTS) certificering. Dat is een belangrijke certificering in de textielsector. Als een stof deze certificering krijgt, betekent dit dat de productiewijze volledig gecontroleerd is op basis van verschillende criteria. Kies je voor de stoffen uit onze webshop, dan hoef jij je dus nooit schuldig te voelen over het milieu.


Nieuw FourniturenGerecyclede stoffen


Behalve gerecyclede stoffen bieden wij ook fournituren aan

Niet alleen bestel je bij Ansje Handmade de mooiste gerecyclede stoffen, maar ook bieden we diverse soorten fournituren aan. Denk hierbij aan knoopjes, ritsen, veters, klittenbanden etc. Wanneer je van plan bent om te gaan naaien, bestel je op onze webshop dus echt alle benodigdheden. Ook voor het inkopen van onze fournituren geldt dat we zoveel mogelijk rekening houden met het milieu.

Heb jij vragen over onze fournituren of gerecyclede stoffen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen je vragen graag beantwoorden!

 

Neem Contact Op  


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:

Onze Service

  • ✔ Gratis verzending vanaf €70 in NL / €100 BE & DE
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Bewust duurzaam en biologische stoffen
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier