0
0
Winkelwagen
€ 0,00


Biologische stoffen


Bij Ansje Handmade kun je biologische stoffen bestellen om zelf mee aan de slag te gaan. Steeds meer mensen letten bij het kopen van kleding goed op de impact op mens en milieu. Alleen, wat als je zelf aan de slag gaat? Ook dan is het een goed idee om voor duurzame stoffen te kiezen. Bij Ansje Handmade hechten we veel waarde aan duurzaamheid en dus kun je bij ons zeker zijn van biologische stoffen. We vertellen je graag meer over onze duurzaam geproduceerde stoffen!

Global Organic Textile Standard (GOTS)

Om er zeker van te zijn dat we biologische stoffen verkopen, hebben de stoffen in onze webshop stuk voor stuk een GOTS-certificering. Bij de Global Organic Textile Standard wordt de productiewijze van de hele textielketen gecontroleerd. Iedere schakel binnen de keten wordt gecontroleerd op basis van verschillende criteria. Iedere schakel kan dan ook een GOTS-certificering krijgen. Als een stof een GOTS-certificering heeft, kunnen we er zeker van zijn dat de producenten goed gecontroleerd zijn en aan de gestelde criteria voldoen. We kunnen dan van biologische stoffen spreken. Zo kunnen we dus garanderen dat je bij ons duurzame stoffen koopt.


Nieuw Stoffen


Ontzettend veel biologische stoffen

In de webshop van Ansje Handmade vind je ontzettend veel biologische stoffen om uit te kiezen. Zo vind je bijvoorbeeld verschillende soorten katoen in de webshop, maar ook voor linnen zit je bij ons goed. We bieden bovendien stoffen aan van verschillende designers, waaronder Atelier Brunette, Deer & Doe, Merchant & Mills en Closet Core. Ongeacht wat je precies wilt naaien, ben je bij ons aan het juiste adres. Weet je nog niet zo goed welke stoffen het best aansluiten op jouw wensen? Dan denken we graag met je mee!


Biologische stoffen


Bestel bij ons ook je fournituren

Niet alleen voor biologische stoffen ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor al je fournituren is Ansje Handmade dé perfecte webshop. Van knoopjes tot klittenband en lingeriesluitingen, we hebben het allemaal! Neem de verschillende fournituren ook eens door als je inspiratie op wilt doen voor een nieuw project. We bieden onder andere fournituren aan voor tassen, lingerie en broeken.

Nieuw Fournituren


Verantwoord naaien met duurzaam materiaal

Bij Ansje Handmade vinden we duurzaamheid zeer belangrijk en willen we onze klanten ook bewuster maken van hun eigen biologische voetafdruk. Zo bieden we in onze webshop ook gerecyclede stoffen aan. Wij zijn van mening dat iedereen iets kan doen om milieubewuster te leven. Daarom dragen we ook ons eigen steentje bij.


Neem Contact Op  


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:

Onze Service

  • ✔ Gratis verzending vanaf €70 in NL / €100 BE & DE
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Bewust duurzaam en biologische stoffen
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier