0
0
Winkelwagen
€ 0,00


Atelier Brunette


Bij Ansje Handmade bestel je ook de stoffen van het merk Atelier Brunette. Zelf zijn we groot fan van dit merk. Atelier Brunette is een textielmerk dat opgericht is in 2013. Al sinds het ontstaan van Atelier Brunette is het merk verantwoordelijk voor de productie van verschillende stoffen met unieke patronen. Het merk produceert stoffen van hoge kwaliteit. Daarvoor heeft het merk in India verschillende naaisters in dienst. Belangrijk is dat de stoffen van Atelier Brunette ook op verantwoorde wijze geproduceerd worden. Bij Ansje Handmade moesten we dit merk dan ook wel opnemen in onze collectie. Wij kopen namelijk uitsluitend duurzame stoffen in en dan mogen de stoffen van dit unieke merk dus ook niet ontbreken.

Atelier Brunette past perfect binnen ons assortiment

Bij Ansje Handmade vinden we duurzaamheid ontzettend belangrijk. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de ecologische voetafdruk die zij achterlaten. Wij willen daar ook een kleine bijdrage aan leveren, door aan onze klanten te benadrukken waarom biologische stoffen zo belangrijk zijn. De merken uit ons assortiment zijn allemaal voorzien van de Global Organic Textile Standard (GOTS) certificering. Wanneer een textielproducent die certificering bezit, betekent dit dat iedere schakel binnen het productieproces is gecontroleerd. Er is dan sprake van een verantwoorde productie, zowel voor de arbeiders als voor het milieu.

Omdat men bij Atelier Brunette ook veel waarde hecht aan een verantwoord productieproces, delen we dezelfde waarden. Dat, in combinatie met de unieke patronen van het merk, zorgt ervoor dat Atelier Brunette een uitstekend merk is voor in onze webshop. We hebben dan ook diverse stoffen van dit merk in ons aanbod opgenomen.Nieuw StoffenAndere duurzame stoffen, zoals die van Atelier Brunette
 

Omdat wij ons bij Ansje Handmade volledig focussen op duurzame stoffen, vind je in de webshop nog veel meer merken met een verantwoord productieproces. We raden je dan ook aan om ook de overige merken uit ons assortiment eens goed te bekijken. Zo krijg je een goed beeld van de verschillende mogelijkheden. Omdat we zoveel verschillende stoffen aanbieden, kun je precies het naaiwerk realiseren dat jij in gedachten hebt.


Nieuw FourniturenGerecyclede stoffen


Meer weten over onze stoffen?

Naast stoffen als die van Atelier Brunette bieden we bij Ansje Handmade ook fournituren aan. Hierbij kun je onder andere denken aan knoopjes, ritsen en veters. Wil je meer weten over onze fournituren of de stoffen die we aanbieden? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de duurzame stoffen uit ons assortiment.


Heb jij vragen over onze fournituren of gerecyclede stoffen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen je vragen graag beantwoorden!

 

Neem Contact Op  


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:

Onze Service

  • ✔ Gratis verzending vanaf €70 in NL / €100 BE & DE
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Bewust duurzaam en biologische stoffen
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier