0
0
Winkelwagen
€ 0,00


Stoffen / 'NIEUW STOFFEN' /

SUPER ABSORBEREND: ZORB® V2 4D Stay dry antimicrobieel +PUL - ZWART €98 p/m

SUPER ABSORBEREND: ZORB® V2 4D Stay dry antimicrobieel +PUL - ZWART €98 p/m

​​​​​​​BIJ DEZE ZORB IS DE PUL ER AL IN VERWERKT, DUS 2 IN 1! Zwarte kleur Breedte: 140 cm Gewicht : 450gr/m² Dikte : 1,52 mm Versie: 4D STAY DRY antimicrobieel SILVADUR™ INCLUSIEF PUL het is de zeker

Levertijd

1-2 werkdagen

€ 9,80
Prijs per 

Voorraad : 28

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

ZORB® V2 4D Stay dry antimicrobieel is een superabsorberende stof die wordt gebruikt door de textiel- en medische industrie. Het is de dunste en meest flexibele Zorb®.
BIJ DEZE ZORB IS DE PUL ER AL IN VERWERKT, DUS 2 IN 1!

  • Zwarte kleur
  • Breedte: 140 cm
  • Gewicht : 450gr/m²
  • Dikte : 1,52 mm
  • Versie: ZORB® V2 4D  STAY DRY antimicrobieel SILVADUR™ + PUL het is de zekerheid dat je permanent droog bent, wat er ook gebeurt .


Het is een samenstelling van 5 lagen stof. De eerste drie, een laag ZORB® Original ingeklemd tussen twee lagen ProCool® 100% polyester Stay dry-stoffen die vocht naar binnen afvoeren en de gebruiker een droog gevoel geven, zijn aan elkaar genaaid (Zorb 3D Stay dry). De 4e laag, een Eco-PUL™ polyurethaanfilm die een barrière vormt tegen lekken, zorgt ervoor dat de eerste drie lagen kunnen worden gehecht aan de 5e laag, die een 100% ProCool® polyester is en droog blijft, zonder enig chemisch proces. Het kan daarom alleen worden gebruikt, direct in contact met de huid. Het is duurzaam en niet omkeerbaar. Het driedimensionale patroon zorgt voor een uitstekende vochtretentie, superieure grip, snellere vochtverdeling en minder lekkage onder compressie.

Dit textiel, gemaakt in de Verenigde Staten, zorgt voor een revolutie in ecologisch verantwoord naaien door het mogelijk te maken matrashoezen, bedbeschermers, commodes, luiers, menstruatieondergoed en beddengoed.

ZORB® V2 4D Blijf droog + Eco-PUL™ is een hypoallergene stof die voldoet aan de CPSIA-normen, niet giftig is en geproduceerd is met respect voor het milieu. Gegarandeerd vrij van bisfenol A (BPA), perfluorgealkyleerde stoffen (PFAS) en perfluoroctaanzuur (PFOA of PFOA in het Engels).

Het absorbeert 10 keer zijn gewicht in minder dan 2 seconden en absorbeert 20 keer sneller dan andere materialen (bamboe, katoen, hennep) door de verdeling van vloeistoffen over het hele oppervlak te optimaliseren.

1 laag ZORB® V2 4D Stay dry + Eco-PUL™ komt overeen met:
- 1 laag drooghoudstof + 3 lagen microvezels + 1 laag PUL

 
Voorzorg voor gebruik:
Het wordt aanbevolen om eerst op een klein stukje te testen op krimp en vervolgens de hele meter te wassen met de instellingen die u zult gebruiken om uw voltooide artikel te wassen en te drogen.

Was instructies:
- Wassen voordat u het gebruikt
- Wassen op maximaal 40°
- Droogtrommel gematigd programma
-  Strijken kan en mag 
- Geen wasverzachter
- Geen bleek.

 

Onze Service

  • ✔ Gratis verzending vanaf €70 in NL / €100 BE & DE
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Bewust duurzaam en biologische stoffen
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier