0
0
Winkelwagen
€ 0,00


Blog /

Wie is Eva Mouton stoffen?

Eva Mouton stoffenWie is Eva Mouton stoffen?


Eva Mouton, studeerde in 2009 af in de richting 'Beeldende Kunsten' aan Sint-Lucas in Gent. Sindsdien werk zij als freelance illustrator. Columns, muurtekeningen en werk in opdracht van uitgeverijen. Haar stijl kenmerkt zich door humor, een illustratieve tekenstijl, vrolijke prints en kleuren. Eva is erg actief op Instagram en heeft vele volgers die zich herkennen in haar grappige mini stripverhaaltjes maar ook haar openheid waarderen en respecteren over haar privé leven. Samen met haar Bert hebben ze vele fans. In stoffenland zijn de Eva Mouton stoffen reuze populair. Gymboys, Lama’s, Zwemdames, IJsjes en nog veel meer. Elke keer wordt er reikhalzend uitgekeken naar de nieuwe Eva Mouton stoffen.Om de collectie compleet te maken bieden wij ook de strijkplaatjes in de webshop.

De kwaliteit van Eva Mouton stoffen


Wie is Eva Mouton stoffenIn 2018 is Eva Mouton stoffen gaan samenwerken met Editex alwaar haar stoffen een collectie vormen met prints, effen stoffen en boordstoffen op GOTS gecertificeerde stof. GOTS staat voor het prestigieuze certificaat voor biostoffen. Het hele proces is gericht op duurzaamheid voor mens en milieu. Een totaalpakket waar het hart van de duurzame stoffenliefhebber een extra sprongetje van gaat maken. De kwaliteit van de Eva Mouton stoffen is een zachte doch stevige 160cm brede French Terry  bestaande uit 94% katoen en 6% elasthane. Wij hopen dat er in de toekomst nog veel mooie nieuwe collecties volgen.

Strijkplaatjes passend bij Eva Mouton stoffen


Strijkplaatjes passend bij Eva Mouton stoffenWat superleuk is, is dat Eva Mouton ook strijkplaatjes heeft ontworpen. Deze kun je perfect gebruiken bij effen stoffen om er zo je eigen draai aan te geven. Ze passen uiteraard ook mooi bij de effen stoffen van de Eva Mouton stoffen. De teksten en illustraties strijk je er eenvoudig op. Maar let op dat je kleding echt eerst wast zonder wasverzachter anders blijft de applicatie niet goed zitten.
Meest bekeken producten

Onze Service

  • ✔ Gratis verzending vanaf €70 in NL / €100 BE & DE
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Bewust duurzaam en biologische stoffen
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier
Donderdag 21 oktober en Vrijdag 22 oktober worden er geen pakketjes verzonden!
Maandag 25 oktober wordt alles verzonden.

No shipping on Thursday 21th of October and Friday the 22th of October!
Monday the 25th of October is the next shipping day.