0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Stoffen Webshop

De stoffen webshop van Ansje


Op zoek naar mooie, unieke en bijzondere stoffen, Ansje zoekt het voor je! Nadat ik jarenlang zelf kleding en accessoires heb gemaakt voor anderen, heb ik een stoffen webshop geopend. Voor mij een logische stap, nadat ik gaandeweg ontdekte over de misstanden in de textielindustrie. Om die reden kies ik bewust voor GOTS gecertificeerde stoffen en oekotex stoffen geproduceerd in Europa of waarvan de herkomst uitvoerig gecheckt is, zoals bij See You At Six en Atelier Brunette welke in Azie worden geproduceerd.
 

Designerstof in de stoffen webshop


Maar naast dat de stoffen webshopuitduurzame en eerlijk geproduceerde stoffen bestaat, vind ik het ook belangrijk dat het een mooi ontwerp heeft. Een ontwerp waarvoor de ontwerper betaald heeft gekregen. Ik volg de trends op de voet en koop het liefst rechtstreeks bij de designer in. Deze designerstoffen, wat misschien sjiek klinkt, bestaan uit kwalitatieve stoffen die een geldige licentie hebben.  Zodat de designer ook een salaris verdient voor zijn/haar werk. Niets is als ontwerper zo treurig, dan je ontwerp ergens nagemaakt te zien. Het is een voorrecht om al deze mooie, duurzame en eerlijke producten in de stoffen webshop te verkopen. Wil je meer weten over GOTS en Oekotex in de stoffen webshop? Kijk dan hier.
 

Wasadvies voor de stoffen uit de webshop.


Let op! Elke stof heeft een eigen wasadvies, lees dit dus per product. Hieronder de gangbare adviezen voor de producten in mijn stoffen webshop.

 • Stoffen niet in de week of water laten staan
 • 30-40 graden wassen
 • Geen droger
 • Geen wasverzachter
 • Wassen met gelijke kleuren
 • De stof kan krimpen, voorwassen wordt altijd geadviseerd.


Naast stoffen webshop ook naailes en workshops


Omdat ik mijn passie voor stoffen en zelf maken graag wil delen geef ik ookworkshops en naailessen. Deze lessen worden vanuit mijn woonkamer atelier gegeven. Elke keer is dit weer een feestje. Tijdens de lessen mogen er eigen stoffen meegenomen worden. Je bent volledig vrij in het maken van je eigen creatie. Bij de workshops verschilt dit. Indien de stof in de prijs zit, mag je stof uit de webshop kiezen. Wil je dit niet dan wordt dit niet in de prijs gecompenseerd. Een paar keer per jaar organiseert Ansje een Open Huis en kun je de stoffen webshop live bezoeken.
 

Hoe werkt de stoffen webshop?


Je koopt de stof per 10 cm en over de hele breedte.
Minimale afname is 3 stuks
10 cm = 1 stuks
20 cm = 2 stuks
30 cm = 3 stuks 
40 cm = 4 stuks
etc..
100 cm / 1 meter = 10 stuks
De stof wordt uiteraard aan een stuk geknipt.

TIP: Schrijf je in voor de nieuwsbriefen volg Ansje op facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de laatste aanvullingen.


Meest bekeken producten

Onze Service

 • ✔ Gratis verzending vanaf €70 in NL / €100 BE & DE
 • ✔ Snelle levering
 • ✔ Bewust duurzaam en biologische stoffen
 • ✔ Veilig online betalen
 • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier