0
0
Winkelwagen
€ 0,00


Blog /

Sofilantjes patronen voor rekbare stoffen

Sofilantjes patronen voor rekbare stoffen

Sofilantjes patronen voor rekbare stoffen


De ontwerpster achter Sofilantjes is de Nederlandse Anne Jacobs. De patronen van Sofilantjes zijn toegankelijk voor de startende naaister. De patronen hebben een duidelijke foto uitleg en een snel resultaat! Sofilantjes naaipatronen zijn geschikt voor rekbare stoffen zoals jersey/tricot en french terry/ summersweat/ stretch college stoffen. De Sofilantjes patronen mogen op kleine schaal gebruikt worden voor de verkoop, vermeld hierbij altijd de patroonnaam en de ontwerper.

De Sofilantjes patronen die wij onder andere verkopen in de webshop zijn Aura Bolero, Domi pants, Eximiavoor kids en dames, Folis, Foras, Mantica, Nivalis, Omni, Orbis, Regem, Regina,Soliskids en damesen Sylva.

 

Kenmerken van sofilantjes patronen?

 

De patronen van Sofilantjes bestaan uit een of meerder A0 vellen in kleur voorzien van een uitgebreide stap voor stap handleiding eveneens in kleur. De patronen zijn allen geschikt voor rekbare stoffen. Let op, de ene keer is een tricot stof geschikt en de andere keer juist zwaardere en dikkere stoffen voor een mooi resultaat. Al vele Ansje klanten en de naailesdeelnemers hebben gewerkt met de Sofilantjes patronen. Het leuke is dat er in elk seizoen favorieten zijn. De Solis en Mantica in de zomer en de Regina en Omni in de winter. Omdat de patronen zich goed laten lenen voor colorblocks, eigen aanpassingen en door de stofkeuze er elke creatie weer anders uitziet, verklaart de populariteit van de  Sofilantje spatronen.

 

Ansje en Sofilantjessupporten elkaar

 

Zoals wellicht meer kleine zelfstandige ondernemers, vind ik het fijn om met anderen samen te werken. We lopen de deur niet bij elkaar plat, maar het is prettig om daar waar nodig elkaar commercieel gezien een beetje te helpen. Bij de lancering van nieuwe patronen is Ansje altijd bereid om hier een bijdrage aan te leveren en het benoemen van de patronen op instagram, facebook, naailessen en naaigroepen helpt ook. Andersom het gebruik van de Ansje stof bij de patronen, sponsoring met een goodie voor de Naaidag van Ansje en dergelijke  zijn leuke samenwerkingen.

Met elkaar supporten we de kleine zelfstandige ondernemer en we stimuleren creativiteit en zelfmaakmode. Mooi toch?

 

 

 


 
Meest bekeken producten

Onze Service

  • ✔ Gratis verzending vanaf €70 in NL / €100 BE & DE
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Bewust duurzaam en biologische stoffen
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier
Donderdag 21 oktober en Vrijdag 22 oktober worden er geen pakketjes verzonden!
Maandag 25 oktober wordt alles verzonden.

No shipping on Thursday 21th of October and Friday the 22th of October!
Monday the 25th of October is the next shipping day.