0
0
Winkelwagen
€ 0,00


Naai patronen / Minikrea /

Minikrea Baby set met mutsje 0-2 jaar 11410

Minikrea Baby set met mutsje 0-2 jaar 11410

De fijne basis patronen van Minikrea versus gratis baby mutsje. Ik gebruik zelf graag de Minikrea patronen. Je kunt eindeloos variëren en customizen, omdat het perfecte basics zijn. In de websho...

Levertijd

1-2 dagen

€ 10,00
Prijs per 

Voorraad : 1

Het aantal Ansje Punten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Gratis baby mutsje

De fijne basis patronen van Minikrea versus gratis baby mutsje.


Ik gebruik zelf graag de Minikrea patronen. Je kunt eindeloos variëren en customizen, omdat het perfecte basics zijn. In de webshop hebben we allerlei patronen van prematuur tot volwassen. Staat jou Minikrea patroon er niet tussen? Mail mij en ik bestel het bij de volgende lichting (zeer regelmatig) voor je mee!


>>> Let op de patronen zijn Duits/Engels/Deens.

 

Het patroon van Minikrea laat een schattig strikmutsje zien met bijpassend shirt en broekje. Alles-in-een, wil je meer voor een basic variant gaan en alleen een mutsje maken? Kijk dan bij mijnfree tutorialsen download de tutorial van het gratis baby mutsje.

Wil je nog meer voor je kleintje maken, maar weet je niet hoe? Kijk eens bij deMinikreapatronen of mijnworkshops en naailessen.

 

Stofkeuze voor patroon babymutsje?

 

Zowel bij het Minikrea patroon als bij het gratis babymutsje is gebruik gemaakt van rekbare stoffen zoalstricot(jersey in Engels) ofsweatachtigestofjes als summersweat, frenchterry of stretch college. Zolang er maar een 4-way stretch in zit. Maar let op,sommigen sweatstoffen hebben te weinig rek, dat zijn bijvoorbeeld 2-way stretch stoffen. Voel altijd goed aan de stof. Voor de kleinste maat heb je minimaal 35 cm stof met de recht van draad nodig.

 

Gratis babymutsje met anderen delen?

 

DeMinikrea patronen en detutorials zijn voor privegebruik. De minikrea patronen mag je niet zomaar delen met anderen. Check de licentievoorwaarden. De Free tutorial mag je wel delen met anderen. Ik vind het leuk om te zien wat jij maakt, dus je kunt @ansjehandmade / #ansjehandmade gebruiken op instagram, zodat ik jou versie kan zien. Wil je het gebruiken voor commerciële doeleinden, dan graag vermelden op jouw website/verkoopinformatie dat hetgratis babymutsjevan Ansje Handmade gebruikt is bij het maken van jouw creatie.

Veel plezier ervan!

Onze Service

  • ✔ Gratis verzending vanaf €70 in NL / €100 BE & DE
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Bewust duurzaam en biologische stoffen
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier