0
0
Winkelwagen
€ 0,00


Fournituren / Elastiek / Framilon® /

Framilon® - vanaf €5 per 5 meter

Framilon® - vanaf €5 per 5 meter Framilon® - vanaf €5 per 5 meter Framilon® - vanaf €5 per 5 meter Framilon® - vanaf €5 per 5 meter
Framilon® - vanaf €5 per 5 meter Framilon® - vanaf €5 per 5 meter Framilon® - vanaf €5 per 5 meter Framilon® - vanaf €5 per 5 meter
Framilon® - vanaf €5 per 5 meter
0,15 mm dikte - 5 mm breed - transparant 0,16 mm dikte - 8 mm breed - transparant 0,16 mm dikte - 8 mm breed - zwart
€ 5,00
Prijs per stuk
Het aantal Ansje Punten dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Framilon®

0,15 mm dikte - 5 mm breed - transparant
0,16 mm dikte - 8 mm breed - transparant
0,16 mm dikte - 8 mm breed - zwart

De elasticiteit wordt niet aangetast door zonlicht en chloor

Framilon® is 40 jaar geleden geboren om het gebruik van elastische polyurethaan tapes in de kledingindustrie te promoten. Sindsdien wordt het gebruikt om je slipje op te houden, je beha-bandjes onzichtbaar te maken, de naden recht te houden en nog veel meer, en het is nog steeds een toonaangevend product in de eersteklas markt van polyurethaan tape.

De elastische modulus (rek en rekherstel) van Framilon® is een onderscheidend kenmerk: het is de enige tape die uitrekt bij lichte belasting en herstelt zich langzaam. Framilon® gebruikt bij het naaien geeft bewegingsvrijheid, elastiseert naden zonder ze omvangrijk te maken en verbetert en behoudt de pasvorm van kledingstukken in de loop van de tijd.

Framilon® gebruikt bij het naaien versterkt de randen zodat de stof niet afbreekt of de elasticiteit verliest.

Framilon® gebruikt bij het naaien garandeert dat stoffen met verschillende gewichten en / of rekniveaus perfect met elkaar worden verbonden.

Laboratoriumtests tonen aan dat Framilon® een hoge weerstand tegen scheuren heeft in vergelijking met tapes van concurrenten. Dit belangrijke kenmerk maakt de tapes niet alleen geschikt voor traditioneel gebruik, maar ook als basis voor het elastisch maken van decoratief vlechtwerk, voor borduren of afronden.

Laboratoriumtesten onder UNI EN IDO-voorschriften tonen aan dat Framilon® in het binnenland op 60 ° kan worden gewassen, chemisch kan worden gereinigd en bestand is tegen chloor, zout water en transpiratie (zuur en alkalisch)

Onze Service

  • âś” Gratis verzending vanaf €70 in NL / €100 BE & DE
  • âś” Snelle levering
  • âś” Bewust duurzaam en biologische stoffen
  • âś” Veilig online betalen
  • âś” Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier