0
0
Winkelwagen
€ 0,00


Stoffen / 'NIEUW STOFFEN' /

SUPER ABSORBEREND: ZORB® 3D Stay dry antimicrobieel ROSE  €78 p/m

SUPER ABSORBEREND: ZORB® 3D Stay dry antimicrobieel ROSE  €78 p/m

ROSE kleur Breedte: 160 cm Gewicht : 325 gr/m² Dikte : 1,27 mm Versie: 3D STAY DRY antimicrobieel SILVADUR™, het is de zekerheid dat je permanent droog bent, wat er ook gebeurt .

Levertijd

1-2 werkdagen

€ 7,80
Prijs per 

Voorraad : 25

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

ZORB® 3D Stay dry antimicrobieel is een superabsorberende stof die wordt gebruikt door de textiel- en medische industrie. Het is de dunste en meest flexibele Zorb®.

  • ROSE kleur
  • Breedte: 160 cm
  • Gewicht : 325 gr/m²
  • Dikte : 1,27 mm
  • Versie: 3D STAY DRY antimicrobieel SILVADUR™, het is de zekerheid dat je permanent droog bent, wat er ook gebeurt .


Het is een gestikte assemblage, één laag ZORB® Original ingeklemd tussen twee lagen 100% polyester stoffen die vocht naar binnen afvoeren en de drager droog houden. Het kan daarom alleen worden gebruikt, direct in contact met de huid. Het is duurzaam en omkeerbaar. Het exclusieve driedimensionale stiksel zorgt voor een uitstekende vochtretentie, superieure grip, snellere vochtverdeling en minder lekkage onder compressie.

Dit textiel, gemaakt in de Verenigde Staten, zorgt voor een revolutie in ecologisch verantwoord naaien door het mogelijk te maken menstruatiehanddoeken en ondergoed, aankleedkussens, inleggers voor stoffen luiers, dekens, slabbetjes, voedingskussens en vele andere consumenten-, medische en incontinentieproducten te vervaardigen.

ZORB® 3D STAY DRY antimicrobieel is een hypoallergene stof die voldoet aan de CPSIA-normen, niet giftig en geproduceerd met respect voor het milieu. Gegarandeerd zonder bisfenol A (BPA), noch perfluoralkylstoffen (PFAS), noch perfluoroctaanzuur (PFOA of PFOA in het Engels).

ZORB® 3D Blijf droog antimicrobieelmet SILVADUR ™ antimicrobiële behandeling die u een intelligente en ongeëvenaarde frisheid geeft - effectieve bestrijding van bacteriën die onaangename geuren, rotting en verkleuring van textielstoffen kunnen veroorzaken.

Het absorbeert 10 keer zijn gewicht in minder dan 2 seconden en absorbeert 20 keer sneller dan andere materialen (bamboe, katoen, hennep) door de verdeling van vloeistoffen over het hele oppervlak te optimaliseren.
 
 2 lagen ZORB® 3D Stay dry antimicrobieel equivalent aan:
- 6 lagen flanel
- 4 lagen bamboe spons
- 3 lagen fleece
 

Voorzorg voor gebruik:
ZORB® 3D Stay dry antimicrobieel middel kan in direct contact met de huid worden gebruikt.
Het wordt aanbevolen om eerst op een klein stukje te testen op krimp en vervolgens de hele meter te wassen met de instellingen die u zult gebruiken om uw voltooide artikel te wassen en te drogen.

Was instructies:
- Wassen voordat u het gebruikt
- Wassen op maximaal 40°
- Droogtrommel gematigd programma
-  Strijken kan en mag 
- Geen wasverzachter
- Geen bleek.


 

Onze Service

  • ✔ Gratis verzending vanaf €70 in NL / €100 BE & DE
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Bewust duurzaam en biologische stoffen
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier