0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Naai patronen / Sofilantjes /

Sofilantjes Domi pants

Sofilantjes Domi pants

LET OP: je koopt een papieren patroon met patroonbladen en een uitgebreid boekje met stappenplan. Sofilantjes patronen   De ontwerpster achter Sofilantjes is de Nederlandse Anne Jacobs. De patro...

Levertijd

1-2 dagen

€ 16,00
Prijs per 

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

LET OP: je koopt een papieren patroon met patroonbladen en een uitgebreid boekje met stappenplan.

Sofilantjes patronen

 

De ontwerpster achter Sofilantjes is de Nederlandse Anne Jacobs. De patronen van Sofilantjes zijn toegankelijk voor de startende naaister. De patronen hebben een duidelijke foto uitleg en een snel resultaat! Sofilantjes naaipatronen zijn geschikt voor rekbare stoffen zoals jersey/tricot en frenchterry/ summersweat/ stretch college stoffen.
De Sofilantjes patronen mogen op kleine schaal gebruikt worden voor de verkoop, vermeld hierbij altijd de patroonnaam en de ontwerper.

DeSofilantjes patronen die wij verkopen in de webshop zijn Aura Bolero, Domi pants, Folis, Mantica, Nivalis, Omni, Orbis, Regem, Solis, Solis voor dames en Sylva.

 

De domi van Sofilantjes

 

 

De Sofilantjes patronen zijn prettig in gebruik en hebben een goede pasvorm. De uitleg is zeer uitgebreid, dus ook voor de beginnende naaister geschikt.De DomiSweat pants is een Unisex patroon. De tailleband van de broek draagt uw kind net onder zijn of haar navel.

Door de vele opties kan het patroon alle seizoenen mee. De Bermuda short lengte (omgezoomd, net boven de knie) voor de zomer (en vakanties ;-)..), De 3/4 lengte (met boord net onder de knie (voor de lente en zomers) en de lange lengte voor alle seizoenen (ook met boord).

Er zijn twee zak opties. De gehoekte zak naait u op de broek. Geschikt voor het meenemen van alle mooie schatten (steentjes, takjes enz enz) en de ronde zak. De ronde zak naait u in de broek maar wel aan de broek vast met een zichtbare naad. De zak is ondiep (en dus veiliger voor de wasmachine).

De kleinere maten 80 t/m 104 zijn geschikt voor luierdragende billetjes. Zelfs een wasbare luier past. Het advies is dan wel om een goed rekkende stof te gebruiken.

De geadviseerde stoffen zijn:
Broek: Jersey, interlock, katoen tricot, zomer joggingstof of dikkere joggingstof.
Tailleband en boorden: katoen tricot of boordstof van goede kwaliteit met voldoende rek.

De patronen zijn geschikt voor privegebruik, bij commercieel gebruik op kleinschalige basis moet Sofilantjes vermeld worden. Kijk op de website van Sofilantjes voor de voorwaarden.
De beschrijving/uitleg is in het Nederlands.

 

Overige eigenschappen van Sofilantjes

 

De patronen van Sofilantjes worden in een rap tempo uitgebracht. Regelmatig verschijnen er nieuwe modellen. Niet alle modellen zijn op papier beschikbaar. In onze shop vind je een tiental verschillende patronen. De naaipatronen kenmerken zich door het gebruik van rekbare stoffen en de vele combinatiemogelijkheden. Hierdoor ontstaat er vaak een kleurrijk geheel. Maar ook door effen stoffen te combineren of alles in een kleur te houden ontstaan er mooie creaties. Het is de bedoeling dat je je eigen draai geeft aan de patronen door je stofkeuze. Sofilantjes heeft als voordeel dat de naadwaarde is inbegrepen, dat vergoot het knipgemak! Veel succes en show je creatie van je patroon in de Sofilantjes facebookgroep, maar bovenal ook in de Ansje facebookgroep.

Bekijk ook eens onze Nanöo patronen.

 

 

 

Onze Service

  • ✔ Gratis verzending vanaf €70 in NL / €100 BE & DE
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Bewust duurzaam en biologische stoffen
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier