0
0
Winkelwagen
€ 0,00


Naai patronen /

Sofilantjes

Sofilantjes

Sofilantjes


De ontwerpster achter Sofilantjes is de Nederlandse Anne Jacobs. De patronen van Sofilantjes zijn toegankelijk voor de startende naaister. De patronen hebben een duidelijke foto uitleg en een snel resultaat! Sofilantjes naaipatronen zijn geschikt voor rekbare stoffen zoals jersey/tricot en frenchterry/ summersweat/stretch college stoffen.
De Sofilantjes patronen mogen op kleine schaal gebruikt worden voor de verkoop, vermeld hierbij altijd de patroonnaam en de ontwerper.

De Solifantjes patronen die wij verkopen in de webshop zijn Aura Bolero, Domi pants, Folis, Mantica, Nivalis, Omni, Orbis, Regem, Solis, Solis voor dames en Sylva.

 Sofilantjes verkrijg je in onze webwinkel


Sofilantjes Nivalis Dress is een patroon die je kunt combineren met de andere jurkpatronen. Mix en match de rokdelen en bovenlijfjes van de mantica en de solis. De orbis en domi zijn populaire broeken en bij de jurkjes is de solis vooral in de zomermaanden een hit. De pasvorm van sofilantjes is goed. Volg de maattabel en maak je keuze. De patronen ontvang je op papier, met een duidelijke boekje waarin stap voor stap de uitleg staat. De patronen zijn op A0 vellen in kleur afgedrukt. Je ontvangt alles in een bewaarmap. Handig om je getekende patroondelen in te bewaren. De patronen kunnen per brievenbuspost verstuurd worden.
 

Overige eigenschappen van Sofilantjes


De patronen van Sofilantjes worden in een rap tempo uitgebracht. Regelmatig verschijnen er nieuwe modellen. Niet alle modellen zijn op papier beschikbaar. In onze shop vind je een tiental verschillende patronen. De naaipatronen kenmerken zich door het gebruik van rekbare stoffen en de vele combinatiemogelijkheden. Hierdoor ontstaat er vaak een kleurrijk geheel. Maar ook door effen stoffen te combineren of alle sin een kleur te houden ontstaan er mooie creaties. Het is de bedoeling dat je je eigen draai geeft aan de patronen door je stofkeuze. Sofilantjes heeft als voordeel dat de naadwaarde is inbegrepen, dat vergoot het knipgemak! Veel succes en show je creatie van je patroon in de sofilantjes facebookgroep, maar bovenal ook in de Ansje facebookgroep.
 

Bekijk ook eens onze Nanöo patronen.


Meest bekeken producten

Onze Service

  • ✔ Gratis verzending vanaf €70 in NL / €100 BE & DE
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Bewust duurzaam en biologische stoffen
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier