0
0
Winkelwagen
€ 0,00


Blog /

See You At Six stoffen zijn populair

See You At Six stoffen

See You At Six stoffen zijn populair

 

En dat is een understatement. De See You At Six stoffen hebben in hun tweede jaar een enorme groei doorgemaakt. Er is een run op de stoffen vanaf de inkoop tot en met de verkoop. De lanceerdatum kun je als webshop/winkel eigenaar maar vrij houden van andere activiteiten want deze dag staat centraal met het in- en verpakken van de stoffen. Elke keer wordt het net een beetje meer gekker. Of zoals we het hier al noemen de syas-hysterie. De collecties van See You At Six stoffen worden elke keer geweldig gepresenteerd, mooie prints, foto’s, boekjes, postermateriaal. Juist vanwege het feit dat de prints tot het laatst geheim worden gehouden, prikkelt de nieuwsgierigheid. De hoeveelheid dat geproduceerd wordt is toegenomen, maar nog steeds is elke collectie grotendeels binnen no time uitverkocht bij See You At Six stoffen.

 

De kwaliteit van See You At Six Stoffen

 

De See You At Six stoffen zijn van een zachte French Terry kwaliteit. Ook wel stretch college of summersweat genoemd. De binnenkant is gelust. De katoen is van een zachte katoen gabardine. Gabardine is een dicht geweven stof met diagonale lijnen.Een stevige, maar superzachte kwaliteit die heel fijn werkt. De katoen voldoet aan de GOTS eisen, maar toch hebben See You At Six stoffen nog geen GOTS certificaat, omdat zij tot op heden deze aanvraag nog niet in gang kunnen of willen zetten. Dit proces is kostbaar en tijdrovend. Zij willen vooralsnog alleen het oekotex certificaat aanhouden waarin ook staat dat de stoffen geen gevaarlijke chemische middelen bevatten. De stoffen zijn geproduceerd met biologische katoenvezels. De stoffen blijven na langdurig wassen mooi. Maar let op geen wasverzachter gebruiken, niet in de droger en See You At Six stoffen (en ik ook) hebben goede ervaringen met biologisch wasmiddel.

 

Frequentie van de See You At Six Stoffen?

 

De See You At Six stoffenkomen elk seizoen uit. Lente in eind maart, zomer eind juni, herfst eind oktober en winter eind december. Het mooie van de stoffen is dat de vorige collecties weer mooi aansluiten bij de huidige collecties. Met name de effen stoffen worden veelvuldig gecolorblockt en met elkaar gecombineerd. Mooi is dat! Je kunt hiervoor heel goed de patronen van Misusu en Bel’etoile gebruiken. De laatste zijn ook te koop in mijn webshop.
Onze Service

  • ✔ Gratis verzending vanaf €70 in NL / €100 BE & DE
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Bewust duurzaam en biologische stoffen
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier