0
0
Winkelwagen
€ 0,00


Naai patronen / Free tutorials /

Gratis tutorial babymutsje / beanie

Gratis tutorial babymutsje / beanie

Veel plezier van het patroon babymutsje Download de nieuwe 2020 tutorial hier: NL versie Babymutsje/beanie 0-24 maanden tutorial Download het nieuwe 2020 patroon hier: Patroondeel links Patroonde...

Levertijd

1-2 dagen

€ 0,00
Prijs per 

 

Op verlanglijst
 

Veel plezier van het patroon babymutsje

Download de nieuwe 2020 tutorial hier:
NL versie Babymutsje/beanie 0-24 maanden tutorial

Download het nieuwe 2020 patroon hier:
Patroondeel links
Patroondeel rechtsIn mijn stoffen webshop bied ik een aantal veelgebruikte Free Tutorials aan. Met deze PDF tutorials kun je heel makkelijk zelf aan de slag. Het bestaat uit een patroon babymutsje, aankleedkussenhoes, colsjaal en een walvis muziekdoosje. De patronen zijn geschikt voor de startende naaister, maar lees de uitleg en de stappen goed door. Het patroon babymutsje is een van de meest gebruikte patronen. Het patroon is geschikt om kleine stofresten op te maken. Heb je de smaak te pakken en wil je meer voor je kleintje maken, kijk eens bij de Minikrea patronen of mijn workshops en naailessen.
 

Stofkeuze voor patroon babymutsje?

 

Bij het patroon babymutsje is gebruik gemaakt van rekbare stoffen zoals tricot (jersey in Engels) of sweatachtige stofjes als summersweat, frenchterry of stretch college. Zolang er maar een 4-way stretch in zit. Maar let op, sommigen sweatstoffen hebben te weinig rek, dat zijn bijvoorbeeld 2-way stretch stoffen. Voel altijd goed aan de stof. Voor de kleinste maat heb je minimaal 35 cm stof met de recht van draad nodig.

 

Patroon babymutsje met anderen delen?

 

De tutorials zijn voor privegebruik. Je mag deze delen met anderen. Ik vind het leuk om te zien wat jij maakt, dus je kunt @ansjehandmade / #ansjehandmade gebruiken op instagram, zodat ik jou versie kan zien. Wil je het gebruiken voor commerciële doeleinden, dan graag vermelden op jouw website/verkoopinformatie dat het patroon babymutsje van Ansje Handmade gebruikt is bij het maken van jouw creatie.

Veel plezier ervan!

Onze Service

  • ✔ Gratis verzending vanaf €70 in NL / €100 BE & DE
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Bewust duurzaam en biologische stoffen
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier