0
0
Winkelwagen
€ 0,00


Stoffen / 'NIEUW STOFFEN' /

Merchant & Mills - Boston Fall 185gsm Linen €27,90p/m

Merchant & Mills - Boston Fall 185gsm Linen €27,90p/m
Merchant & Mills - Boston Fall 185gsm Linen €27,90p/m

100% Linnen 143cm breed. 185 g/m2

Levertijd

1-2 werkdagen

€ 2,79
Prijs per 

Voorraad : 51

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
Merchant & Mills
Linnen

100% Linnen.
143cm breed.
185 g/m2  
Wassen op 30/40 graden.

Scanfil 4826
Gutermann 448

Europees gewassen linnen, getrommeld in de molen voor zachtheid. Alsof je door herfstbladeren schopt.
Dit linnen heeft een enzymwassing, hierdoor heeft het een licht verweerde finish. Het is geverfd met een natuurlijke verf, wat betekent dat het na verloop van tijd geleidelijk aan kleurintensiteit zal verliezen.
143 cm breed, 185 g / m2 of 5,5 oz.
Het 185-jurk-linnen is de go-to-linnen voor alle kleding maken en werkt ook goed voor lichtere gordijnen voor een casual, minder verfijnde look.
Het wordt geproduceerd in kleine batches in Oost-Europa, waar er een sterke traditie is van het spinnen en weven van linnen stoffen. Gemaakt door een molen die uitsluitend elektriciteit gebruikt die afkomstig is van hernieuwbare energiebronnen en OEKO Tex-gecertificeerd.
Was op 30 graden met een wasmiddel ZONDER BLEEK. Dat verzwakt de vezels en kan tot verkleuring leiden. Niet tuimelen. Uitschudden en plat drogen. Linnen zal na het wassen altijd stijf aanvoelen, maar zodra je het gaat gebruiken / dragen, ontspannen de vezels weer.
Als u dit linnen voor gordijnen gebruikt, raden we aan een voering te gebruiken om vervaging te voorkomen.
 
Meer over linnen:
Linnen is van nature vlekbestendig, stapelt niet en is motwerend. Het is gemakkelijk te wassen omdat het bestand is tegen hoge temperaturen, weinig tot geen krimp heeft en zeer sterk is.
Het is antibacterieel, schimmelwerend, hypoallergeen en thermoregulerend, het absorbeert ook 20% vocht voordat het vochtig aanvoelt.
Omdat de linnen vezels een lage elasticiteit hebben (waardoor het kreukt) zal het slijten in gebieden die herhaaldelijk op dezelfde plaats worden gevouwen, maar het heeft een veel betere slijtvastheid dan bijvoorbeeld katoen.
Eco-inloggegevens:
Vlas is een sterke plant die het best wordt gekweekt in Noord-Europa. Het heeft weinig of geen meststoffen nodig en door het lokale klimaat weinig extra water. Het heeft ook niet echt veel pesticiden nodig, omdat het kan groeien in grond van slechte kwaliteit. In het adviesrapport van de Commissie aan het Europees Parlement werd gesteld dat de vlasenteelt positieve effecten heeft op de diversiteit van ecosystemen, aangezien het een "milieupauze" mogelijk maakt. Een hectare vlas kan 3,7 ton CO2 vasthouden. Elk deel van de plant wordt gebruikt, wat niet wordt gebruikt om linnen te produceren, kan worden gebruikt om lijnolie, papier, veevoeder of zelfs zeep te maken.
Linnen is daarom bijna van nature biologisch. Het is volledig biologisch afbreekbaar, recyclebaar en door zijn natuurlijke absorptie heeft het minder kleurstof nodig dan katoen. Linnen scoort daarom hoog op de ecologische kaart.

Je koopt de stof per 10 cm en over de hele breedte 143cm
10 cm = 1 stuks
20 cm = 2 stuks
30 cm = 3 stuks 
40 cm = 4 stuks
etc..
100 cm / 1 meter = 10 stuks
De stof wordt uiteraard aan een stuk geknipt.
Let op: De kleuren op je beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Onze Service

  • ✔ Gratis verzending vanaf €70 in NL / €100 BE & DE
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Bewust duurzaam en biologische stoffen
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier