0
0
Winkelwagen
€ 0,00


Mooie en originele geweven, canvas, waterdichte, gelamineerde, rayon, satijn katoen vind je hier. Geschikt voor kleding, jassen, naamslinger stof, interieur, accessoires.

Ik ben altijd op zoek naar mooie en originele prints die je niet op elke stoffenmarkt ziet. Ik kies bewust voor biokatoen stoffen van diverse designers. Deze stoffen hebben een mooie, zachte, soepele doch stevige kwaliteit.
Je koopt de stof per 10 cm en de volledige breedte van de stof.
Minimale afname is 3 stuks
10 cm = 1 stuks
20 cm = 2 stuks
30 cm = 3 stuks 
40 cm = 4 stuks
etc..
100 cm / 1 meter = 10 stuks
De stof wordt uiteraard aan een stuk geknipt.Mijn eerste katoen kocht ik voor een naamslinger van stof

 

Bij de start van mijn webshop in 2012 kocht ik regelmatig mooie designerstofjes van Amerikaanse merken om mijn muziekdoosjes, naamslinger van stof, badcapes en zoveel meer te maken. Gaandeweg is mijn webshop uitgegroeid naar het verkopen van deze mooie stoffen en het geven van naailessen en workshops om het zelf maken aan jullie over te brengen. Ik kies echter nog steeds voor kwalitatieve en mooie ontwerpers die de stof net dat beetje extra geven.

 

Bijvoorbeeld zelf een naamslinger van stof maken?

 

Voor het maken van een naamslinger van stof bepaal je de grote van de vlag. Ik hanteerde een lengte van 25cm en een breedte van 20cm maximaal. Gelet op de print van de stof kon ik de vlaggen wel/niet ondersteboven knippen en bepaalde ik de hoeveelheid stof die ik nodig had. Uit een stofbreedte van 110 centimeter kun je 5 vlaggen knippen voor een naamslinger van stof in beide richtingen of 3 wanneer de print anders ondersteboven zou staan, per 25 cm.

 

Andere naaiprojecten van katoen, behalve naamslinger van stof?

 

Er wordt regelmatig gevraagd wat je allemaal met katoen kunt. Meer dan je denkt. Vroeger was katoen de meest gangbare stof om mee te werken. Broekjes, shorts, blouses, tuniekjes, jurkjes, rokjes. Kijk bij de mooie patronen van Straight Grain voor inspiratie. Ook een aantal patronen van Nanöo zijn geschikt.

Ook is katoen geschikt voor accessoires zoals ritstasjes, tassen, kussens, verschoonmatjes, boxkleden, dekentjes. Kortom je kunt naast de naamslinger van stof ook bijpassende accessoires maken �


Onze Service

  • ✔ Gratis verzending vanaf €70 in NL / €100 BE & DE
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Bewust duurzaam en biologische stoffen
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier