0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Babysjaaltjes, colsjaaltjes zijn makkelijk te combineren met leuke broekjes en een effen shirtje. De sjaaltjes zijn ook geschikt voor kindjes die kwijlen, bijvoorbeeld gedurende de periode dat ze tandjes gaan krijgen. Voor de sjaaltjes is biologisch of oekotex katoen gebruikt.

De stoffen zijn zacht, comfortabel en hebben een hoge kwaliteit. Ideaal dus voor babykleding en kinderkleding. De stoffen zijn wasbaar op maximaal 40 graden. Droger wordt afgeraden voor de meeste stoffen, de elastane wordt aangetast door de hitte van de droger.Babysjaaltjes, colsjaaltjes zijn makkelijk te combineren met leuke broekjes en een effen shirtje. De sjaaltjes zijn ook geschikt voor kindjes die kwijlen, bijvoorbeeld gedurende de periode dat ze tandjes gaan krijgen. Voor de sjaaltjes is biologisch of oekotex katoen gebruikt.

De stoffen zijn zacht, comfortabel en hebben een hoge kwaliteit. Ideaal dus voor babykleding en kinderkleding. De stoffen zijn wasbaar op maximaal 40 graden. Droger wordt afgeraden voor de meeste stoffen, de elastane wordt aangetast door de hitte van de droger.


Onze Service

  • ✔ Gratis verzending
  • ✔ Snelle levering
  • ✔ Milieuvriendelijk & Trendy
  • ✔ Veilig online betalen
  • ✔ Niet tevreden? Geld terug!

Contact

Post- en bezoekadres
(alleen op afspraak):
Grote Woerdlaan 22
2671CL Naaldwijk
Wij zijn telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer 06 221 828 27
info@ansje.eu
Ga naar contactformulier